Visu apunasi
Suunnittelua intohimolla - tehdään yhdessä se sinun näköinen juttu

Hiukan Visu tarinaa

Olen ylpeästi yrittäjä Sari Visu dsign'ssa. Olen toiminut ennen yrittäjyyttä viestinnän, markkinoinnin ja asiakkuuden kehittämisen tehtävissä useita vuosia valtiolla ja pk-yrityksissä. Vuonna 2015 lähdin opiskelemaan graafista suunnittelua Helsinki Design School’iin. Graafinen suunnittelu oli ollut yksi intohimoni kaiken muun ohessa. Sain hyvät perusopit koulusta sekä opiskelin lisää vapaa-ajalla. Sain syksystä 2015 eteenpäin suunnitella yritysilmeitä oman työni ohella. Lopuksi graafinen suunnittelu vei mennessään ja oli helppo synnyttää Visu dsign maaliskuussa 2017. Omien palvelujen lisäksi teen yhteistyötä paikallisten yrittäjien kanssa. Toimin graafisena suunnittelijana VMH Productions sekä Sorja Productions yrityksissä.

Palvelut

Pienenä toimistona olen joustava, ketterä ja hintakilpailukykyinen - laadusta tinkimättä. Työt hoidan ajallaan sovitun suunnitelman mukaisesti. Aineistot saat järjestellysti talteen tarvittavissa tiedostomuodoissa. Saat aina oman näköistäsi, yksilöllistä jälkeä! Tutustu palveluihini. Olen enemmän kuin mielelläni apunasi.

Yritysilmeen suunnittelu

Logo  –  yritys-, tuote-, kampanjalogo
Niihin liittyvä värimaailma, typografia sekä tarvittaessa graafinen ohjeisto
Olemassa olevan logon vektorointi

Yrityksen perusilmeen lisäksi halutaan useasti suunnitella:

Käyntikortit
Kirjekuoren ulkoasu
Peruslomakkeitten ulkoasu mm. sähköinen kirjepohja
Mainos- ja markkinointimateriaali

Esitemateriaalit
Esittelymateriaalit
Mainokset: lehti, ulko, digi, some
Bannerit
Roll-upit
Tuote-etiketit
Kutsut
Julisteet
Mainosteippaukset

Kysyn mielelläni tarvittaessa tarjousta
yhdessä suunniteltujen painomateriaalien valmistuksesta
sekä toimin yhteyshenkilönä painoon.

Yhteistyötä eri yrittäjien kanssa

Omien palvelujen lisäksi teen yhteistyötä eri pienyrittäjien kanssa.

Toimin graafisena suunnittelijana VHM Productions’illa. VMH on täyden palvelun tuotantoyhtiö, joka tarjoaa kattavan valikoiman livetuotantoja, video-, valokuvaus- sekä markkinointipalveluja. Yrittäjänä toimii Patric Huittinen, puhelin +358 45 112 7280
www.vmh-productions.fi

Toimin myös graafisena suunnittelijana Sorja Productions’illa. Sorja on luova ja strateginen markkinointi- ja viestintätoimisto, joka luo brändejä, markkinointia ja viestintää. Yrittäjänä toimii Saara Raudasoja, puhelin +3598 40 837 8977
www.sorjaproductions.com

Tutustu sormenjälkeeni
Tutustu referensseihini  www.visudsign.fi
Lisää viimeisimpiä töitä löydät myös instagram tililtäni @visu_dsign

Kerro ideoitasi tai ajatuksiasi

Yhteydenotto kannattaa aina. Mikä tahansa asia sinua askarruttaa, soita tai meilaa. Tehdään se sinun näköinen, yksilöllinen juttu, nyt tai myöhemmin. Mielelläni kerron myös kokemuksistani eri suunniteluprojekteissa ja annan tarvittaessa vinkkejä.

Ota yhteyttä, jutellaan lisää